Om terug te keren naar de home page – klik hier.
www.javacleaning.be
 –  info@javacleaning.be  –  0495/31.24.64

Kantoren schoonmaken:

Vele bedrijven, vooral kleinere bedrijven, regelen de schoonmaak van hun kantoren nog altijd zelf. Vaak nog op een amateuristische manier waarbij wel eens vergeten wordt welke de wettelijke verplichtingen en de sociale voorzieningen voor onderhoudspersoneel precies inhouden. Meestal komen de “nalatigheden” pas aan het licht wanneer er een arbeidsinspectie plaats vindt of wanneer er zich een ongeval voordoet waarvoor men niet verzekerd blijkt te zijn. Al deze problemen kunnen vermeden worden door de schoonmaak en het onderhoud van de kantoren af te spreken met een professioneel schoonmaakbedrijf.

De professionele schoonmaakbedrijven nemen de kmo’s veel zorgen, lasten en verantwoordelijkheden uit handen door voor het onderhoud en de schoonmaak van gebouwen of lokalen te zorgen.

Alleen maar voordelen:

Welke voordelen heeft een bedrijf door met een professioneel schoonmaakbedrijf te werken?

-Nooit personeelsproblemen
-Vervanging bij ziekte van de medewerkers
-Flexibiliteit, d.w.z. er kan ook gewerkt worden op ogenblikken dat de kantoren gesloten zijn
-Betere kwaliteit van schoonmaak
-Vaste prijzen, zichtbare budgetten
-Continuïteit
-Volledig verzekerd
-Kostenfactuur

Ondertussen kan het bedrijf zich volledig concentreren op zijn hoofdactiviteit terwijl het bedrijf weet dat hij met alle wettelijke en andere verplichtingen in orde is.

Verschil tussen huishoudelijke schoonmaak en professionele schoonmaak;

Als je je woning een goede schrobbeurt geeft, sta je zelden stil bij vragen als: Hoe poets ik? Met welke middelen? Welke kwaliteit lever ik tegen welke prijs? Enz.. Indien schoonmaken je beroep is, zijn deze vragen wel belangrijk. We zetten de belangrijkste verschillen tussen huishoudelijke schoonmaak en professionele schoonmaak even op een rijtje:

-Een woning schoonmaken doe je meestal volgens een vast, traditioneel patroon. Sommige gewoontes worden van de ene generatie op de andere overgeleverd.
-Je bent je eigen opdrachtgever en werkt waarschijnlijk gratis.
-Je poetst wanneer het je past en op je eigen ritme. Je bepaalt zelf je kwaliteitseisen en je prioriteiten.
-In de professionele schoonmaak wordt gewerkt volgens de nieuwste technieken, werkmethodes en worden de recentste materialen gebruikt.

www.javacleaning.be  –  info@javacleaning.be  –  0495/31.24.64

Schoonmaak Houthulst: schoonmaakbedrijf houthulst: periodieke schoonmaak Houthulst: schoonmaakbedrijf Roeselare